2017 Een jaar van initiatieven!

KB-IT was dit jaar in beweging, net als jij. Jij als medewerker, ondernemer, organisatie én als persoon. Bewegen doen we bij voorkeur vóóruit, past bij ambitie en zien we vaak als innovatie. Wij mochten dit jaar veel opdrachtgevers succesvol helpen bewegen. Aan het einde van een jaar maken we een pas op de plaats om even achterom te kijken. We bewegen deze laatste dagen dan ook niet teveel, maar staan stil bij 2017 en kijken terug, in vogelvlucht.

Dit jaar lanceerden we onze Blogsite: mijnbureaublad.nl. Een locatie waarin we onze kennis op het snijvlak van bedrijfsprocessen en IT oplossingen met jullie delen. Mijnbureaublad.nl is tevens het toegangsportaal tot de nieuwe werkplek van steeds meer opdrachtgevers. Een online platform voor medewerkers waarin productiviteit centraal staat. Productiviteit, daar gaan we ook in 2018 uitgebreid over vertellen! Productiviteit blijft namelijk ook in 2018 centraal staan in onze dienstverlening.

Een nieuw succesvol initiatief is Nerdcafé. Dit maandelijks terugkerend evenement biedt je de mogelijkheid om op informele wijze kennis op te doen van nieuwe I- gereedschappen. Microsoft Office 365 oplossingen staan hier met enige regelmaat centraal, maar ook andere partners zoals bijvoorbeeld Cisco, Sophos en Konica Minolta vertellen hier over een grote verscheidenheid aan oplossingen. Zoals in een café hoort is er genoeg ruimte voor een (borrel)hapje en een drankje. Op 11 januari 2018 vindt de volgende editie plaats. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

Met de focus op Microsoft hebben we ons dit jaar nog meer verdiept in de mogelijkheden van Office 365. De snelheid waarmee de nieuwe onderdelen binnen Office 365 door Microsoft worden aangeboden heeft ons ertoe aangezet om de relatie met deze partner te intensiveren. Trots zijn we dan ook op de bevestiging van Microsoft en de wederkerigheid in het delen van kennis! Dat maakt het mogelijk onze realisatiekracht in het leveren van passende oplossingen, snel en flexibel, aan onze opdrachtgever nog verder te vergroten.

Ten slotte is omkijken ook een moment om naar binnen te kijken. Een kijkje binnen bij KB-IT. Daar waar een gedreven team van 30 professionals zich dagelijks heeft ingezet om de ambitie van onze opdrachtgevers waar te maken! Lerend, samenwerkend, ondernemend en met humor en plezier. Continu in beweging naar nog meer professionaliteit. Van servicedesk tot project, beheer en advies. In dienst van onze opdrachtgever. Deze beweging zetten wij uiteraard in 2018 verder voort!

Trots zijn wij op de behaalde successen van onze opdrachtgevers in lijn met de ambitie die zij zichzelf als organisatie hebben gesteld. Jullie zijn een voorbeeld voor ons! Ook in het nieuwe jaar blijven we met jullie in beweging.

Dank en tot in 2018!