Dit was de eerste editie van het Nerdcafé: PowerApps! Plus aanmelden voor volgende editie!

Vorige week donderdag was het zover. De allereerste editie van Nerdcafé! Tijdens Nerdcafé vertellen wij wat voor gave dingen allemaal doen. Zoals de oplettende lezer misschien al heeft gezien (zie afbeelding rechts), is er elke tweede donderdag van de maand een nieuwe editie. Maar eerst een recap van de eerste editie. Want oh, oh, oh, wat hebben wij genoten.

De eerste editie ging over… PowerApps

De allereerste editie ging over iets waar ons hartje sneller van gaat kloppen, namelijk PowerApps! We hebben jullie daar al vaker wat over verteld, maar tijdens het Nerdcafé hebben wij het daadwerkelijk laten zien. Zo lieten we onze eigen PowerApp de kilometerregistratie zien, een PowerApp op basis van een uitgebreid Excel-formulier en de PowerApps van Wolters B.V.

Wij hebben namelijk onderhand al 3 apps voor de schilders gemaakt. Maar niet alleen voor de schilders, ook de dames op kantoor werken met de apps. Een houtrot-app, een taken-app en een glasvervanging-app. De mensen van Wolters B.V. zijn van alle markten thuis en onze apps sluiten daar bij aan.

Je kan hier de presentatie van de eerste editie terug bekijken, gemaakt met Sway! Let op: was je niet aanwezig? De presentatie toont het verhaal, maar vertelt het verhaal niet.

Informatie vergaren onder het genot van een hapje en drankje

Tijdens het vergaren van informatie over PowerApps konden de bezoekers genieten van een hapje en drankje. Deze werden verzorgd door Kar’Ma. Wij hebben genoten!

Alle Nerdcafé-bezoekers, bedankt voor de komst!

Wij realiseren ons ook wel dat je geen zin hebt in alwéér een netwerk event. Daarom hebben we het lekker kort (maar krachtig) en informeel gehouden. De bezoekers kwamen rond 16.00 uur binnen druppelen en om 16.15 uur gingen we van start. Een duidelijke maar uiteraard mooi vormgegeven presentatie, gevolgd door een babbel en een borrel.

Het was een interactieve sessie, waardoor we verhalen van onder andere Rentree en Deventer Sportbedrijf hebben mogen horen.

Save the date

De volgende editie vindt plaats op 7 december 2017!

Wil jij bij de tweede editie aanwezig zijn? Je kan je opgeven via dit formulier (gemaakt met Microsoft Forms!) en wij leveren je de informatie aan.

Tot dan!

Nerdcafé…