Eindeloos zoeken stopt dankzij dokoni FIND

Wist je dat je werknemers veel tijd spenderen aan het zoeken van documenten? Door onduidelijke titels, onlogische kenmerken en verschillende systemen gaat er meer tijd in zitten om een document te vinden dan de tijd die benodigd is om het document te lezen. Dokoni FIND biedt de oplossing!

Verbazingwekkend hé?

En dan hebben we het nog niet eens over de frustraties die het oproept bij je werknemers, de dubbele handelingen die onnodig worden uitgevoerd en ga zo maar door.

Het is een veelvoorkomend probleem, zeker met alle eisen van tegenwoordig dankzij bijvoorbeeld de aangescherpte regels van informatiebeveiliging.

Daar kunnen we wat aan doen, dacht Konica Minolta. En als partner delen wij maar al te graag deze oplossing.

Zo maken zij inzichtelijk hoeveel het je kost in keiharde euro’s, al dat zoeken…

dokoni FIND - berekening

Dokoni FIND

De naam is wellicht even wennen maar eenmaal gewend dan wil je niet meer zonder. Dokoni FIND doorzoekt meerdere systemen, “leest” documenten en maakt het daardoor indexeerbaar. Dit houdt in dat vanaf één toegangspunt meerdere databases worden doorzocht op tekst, kenmerken, titels en andere bestandsnamen.

Dokoni FIND is een Enterprise Search Engine, ontwikkelt door Konica Minolta. Je bestanden blijven allemaal op dezelfde plek staan maar worden geïndexeerd. Hierdoor blijft de data beveiligd. Echter komt alles naar voren in de zoekresultaten. Nu denk je misschien, maar mijn werknemers mogen toch niet alles zien? Dat klopt. Alleen de zoekresultaten waarvoor zij bevoegd zijn, worden getoond.

Met ‘alles komt naar voren’ bedoelen we te zeggen dat ook de resultaten van je zoekopdracht documenten bevatten die wellicht verwijderd hadden moeten zijn in het kader van bijvoorbeeld de AVG.

Neem als voorbeeld een rijbewijs. Ondanks dat de titel of het kenmerk niet overeenkomen met de zoekterm ‘rijbewijs’ leest dokoni FIND ook het document. Zoals hierboven getoond wordt het woord ‘rijbewijs’ gelezen op het ingescande document. Zo kan je én snel zoeken én controleren of je aan de verscherpte regels voldoet. Wel zo makkelijk.

dokoni FIND - rijbewijs

Naast plaats- en tijdonafhankelijk werken dankzij bijvoorbeeld Office 365, kan je met dokoni FIND plaats- en tijdonafhankelijk zoeken. Buiten het netwerk vind je daarom ook altijd de juiste documenten. Kan jij gewoon lekker doorwerken.

Nog beter! Je kan nu dokoni FIND 30 dagen gratis proberen!

dokoni FIND…

dokoni FIND niet-uitgepraat