Onze goede voornemens voor 2018!

Er staat een nieuw jaar voor de deur. En wat voor één! De AVG start in mei, IT-ers bekijken of zij hun pensioen kunnen vervroegen om die enge overstap naar de cloud te kunnen overslaan, nieuwe mogelijkheden op mobiele apparaten… Waar de ander angstvallig naar een nieuw jaar kan uitkijken, kijken wij met KB-IT vooral vol goede moed met goede voornemens, naar een jaar vol digitale transformatie en gave Nerdcafés.

Maar… Eerlijk is eerlijk. Ook wij hebben goede voornemens. Wij geloven namelijk dat er altijd ruimte is voor verbetering!

Goede voornemens - foto

Op tijd beginnen met de vrijdagmiddagborrel

Dat we soms meer uurtjes maken dan officieel volgens kantooruren de uren zijn, nemen we voor lief. Het is ten slotte onze hobby. Cliché misschien, maar iets is een cliché omdat het in zekere mate waar is. Maar! Dat betekent dat we de vrijdagmiddagborrel verdienen. Om half 6 naar de kantine huppelen, betekent dat we nog maar een half uur de tijd hebben voor de vrijdagmiddagborrel. Daarom nemen we ons voor om in 2018 wél op tijd aan de borrel te gaan!

Geen Bijtjes meer bij de koffie

Wij zijn trots op Deventer en hopen dat dan ook uit te stralen. Al ruim 135 jaar bestaan wij in deze prachtige stad. We hebben eens uitgeweken naar Zwolle en sinds kort hebben we ook een vestiging in Arnhem. Toch heeft Deventer ons hart gestolen. Wanneer je bij ons op visite komt – gezellig, moet je eens doen! – dan krijg je een versgemalen bakje koffie mét Bijtje. Wij doen negen van de tien keer met je mee. En dat moeten we niet meer doen…

De trek in een gezonde lunch is daarmee namelijk snel verdwenen want een bakkie koffie doen we graag. Kom gezellig langs voor een bak koffie, maar dan laten wij dat Bijtje achterwege.

Wandelen in de pauze

Wellicht wat burgerlijk dit. Maar iedereen weet dat een hele dag achter je bureau zitten niet bevorderlijk is voor de algemene gezondheid. Kacheltje aan, koffie erbij (en géén Bijtje dus…) en rammelen maar op dat toetsenbord. Heel veel meer beweging zit er overdag niet in.

Soms zie je ons wel eens wandelen, maar eigenlijk doen we dat veel te weinig! Een frisse neus halen, op naar de 10.000 stappen per dag.

Goede voornemens…

Goede Voornemens - Uitgepraat