Klein Beernink IT wordt…

Waarschijnlijk heb je het al meegekregen. Op Facebook staat een nieuwe bedrijfspagina. De LinkedIn-pagina is ook aangepast. Er is een nieuwsbrief vanuit Klein Beernink gepubliceerd en afgelopen donderdag heeft KB-IT het ook gecommuniceerd met een nieuwsbrief. Het hoge woord komt er nu ook uit op onze blog-omgeving.

KB-Online en KB-IT gaan apart verder.

Het is een nieuwe levensfase voor beide bedrijven. Wij zetten deze nieuwe fase extra kracht bij met een naamsverandering. In deze blogpost delen we met enthousiasme onze nieuwe naam. Lees snel verder.

Wij heten voortaan…

Indito

Onze nieuwe naam is niet uit de lucht komen vallen.

Indito - Kenners In IT

‘Ind’ staat voor In Deventer. We vinden onze oorsprong namelijk in dé Hanzestad van Nederland en dat willen we graag terug laten komen. ‘IT’ staat uiteraard voor IT. De laatste letter ‘O’ staat voor Oplossingen. Met een hoofdletter want wij geloven in onze producten.

Maar niet alleen in onze producten. Want de verzelfstandiging van KB-IT naar Indito betekent ook een verandering voor alle medewerkers. Alle 25 nieuwe, oude, vertrouwde, jonge, klassieke medewerkers hebben hun vertrouwen uitgesproken en gaan mee in deze nieuwe fase.

Een nieuwe naam én een nieuw pand

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw pand. Diezelfde 25 professionals vinden per 1 december hun nieuwe thuis aan de Zweedsestraat 8 A1. Een mooie locatie waar wij ons al snel thuis zullen voelen. Een officiële opening staat gepland in het begin van 2019 als frisse start van het nieuwe jaar. Vol energie en enthousiasme zullen wij aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen. Onder leiding van Edwin de Goede zullen wij ons nog meer profileren als dé IT partner met een sterke focus op onze vier business thema’s: continuïteit, productiviteit, communicatie en beveiliging.

Dit alles doen we vanuit ambitie.

Door te kijken naar de ambitie van morgen sluiten de juiste IT oplossingen aan bij onze opdrachtgevers. Wij kijken dan ook uit naar de intensieve samenwerking met onze opdrachtgevers.

Indito - Let's Initiate Tomorrow

Wil je al eerder kennis maken met onze nieuwe uitstraling en visie op het digitale werklandschap? Wij zijn aanwezig op het Rabobank Salland event ‘Digitaliseren is groeien’ op 11 december in het Rabobank Adviescentrum te Deventer. Hier vertellen wij meer over de groeimogelijkheden die het hebben van een efficiënte en prettige digitale werkomgeving met zich meebrengt.

Vanzelfsprekend mag je verwachten dat we je voortdurend op de hoogte houden van alle ontwikkelingen rondom Indito. Volg ons op LinkedIn of like ons op Facebook.

Mocht je niet kunnen wachten en nu al meer willen weten, neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

inditobv.nl 
0570 796100

Indito - voorheen Klein Beernink IT