Love To Work: als werkgever creëer je het met de volgende punten!

Tegenwoordig gaat het niet alleen meer om arbeidsvoorwaarden, een dikke auto of het nieuwste apparaat. Hoe leuk dat ook is (toegegeven: een dikke auto of de nieuwste Surface maakt je simpelweg blij), mensen willen meer dan een zogeheten “goede” baan. Het gaat om voldoening, waardering en collegialiteit. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Oftewel: Love To Work. Als werkgever kan je hier aan meewerken.

Creëer Love To Work met de volgende punten

Maak van een kantoor meer dan een kantoor

Het moge duidelijk zijn: wij zijn fan van plaats- en tijdsonafhankelijk werken. Met je laptop kan je o-ve-ral werken. Bali, Miami, Londen. Klinkt goed hé? Maar niets gaat boven echt menselijk contact om tot de juiste resultaten te komen.

Dat kan je realiseren door van het kantoor meer dan een kantoor te maken.

Wij zijn geen voorstander van overlegculturen. Maar als er dan overlegt moet worden, dan mag dat best op een toffe plek. Van meetingroom tot aan jouw “eigen” flexwerkplek. Een plek waar jij je thuis voelt.

Love To Work Gegroet

Zo kan je je collega’s begroeten via beeldschermen in het pand. Zo doen onze buurtjes van KB-Online dat via narrowcasting. Dat is nog eens even goed binnen komen!

Faciliteer!

Gezondheid is meer dan 30 minuten wandelen per dag. Gezondheid is meer dan op maandagochtend je sterke verhalen over het weekend delen bij het koffiezetapparaat. Gezondheid is meer dan een uurtje bodypump op de dinsdagavond.

Zo zijn we bij KB begonnen met een enquête wie (meer) zou gaan sporten als de werkgever dat zou faciliteren.

Love To Work Gezondheid

Naast het golfsetje en de basketbal-set wat we hebben staan, hebben we in de kantine ook een biljardtafel en hangt er een dartboard. Gezondheid bestaat natuurlijk ook uit balans. Een beetje gezond en een beetje ongezond. De dagelijkse activiteiten worden daarom per week afgesloten met een vrijdagmiddagborrel. Ook dat is gezondheid. Proost!

Doe dat beetje extra voor de klant,
samen met je werknemers

Ook dit moge duidelijk zijn: wij organiseren Nerdcafé. Een event van 16:00 tot 18:00 uur waarbij we biertjes schenken en bitterballen serveren. Uiteraard om onze kennis te delen. Deze Nerdcafés worden georganiseerd door alle collega’s. Iedereen draagt zijn steentje bij. Van formulieren in Forms, tot aan PowerApps demo’s, maar ook samen met onze partners. De expertises worden ingezet.

Love To Work Nerdcafe

Helaas maar waar: 14 juni was de laatste Nerdcafé vóór de zomerstop

Volg onze LinkedIn-pagina om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende editie.

De opkomst, de catering, de talk… Het resulteerde in interactie met verschillende onderwerpen waarbij de juiste vragen werden gesteld. Vragen over SharePoint als intranet inzetten maar ook vragen over Teams.

Love To Work…

We vertelden het al in dit artikel, werkgeluk bestaat uit meer dan alleen het werk dat je volgens je takenpakket moet doen. Betrokkenheid, verantwoordelijkheid en mee mogen denken en uitvoeren. Dat zorgt voor werkgeluk.

We Love To Work!

Love To Work…

Love To Work niet-uitgepraat