Microsoft Teams gratis gebruiken met dit stappenplan!

Effectief kunnen (samen)werken waarbij productiviteit voorop staat. Drie woorden in één zin die helaas niet altijd samen gaan. Er zijn allerlei oplossingen voor te bedenken.

Je kan hele omgeving met Flows aan elkaar knopen of PowerApps realiseren op bestaande of juist nieuwe data is ook een oplossing. Daar worden wij blij van. Het biedt oneindig veel mogelijkheden maar vooral vernieuwing op je bestaande (of nog komende) bedrijfsprocessen. We vertellen je er graag alles over tijdens een kop koffie met Deventerkoek. Maar wij techneuten begrijpen ook dat niet iedereen daar de tijd voor heeft. Je wilt ten slotte gewoon aan de bak! Gebruik Microsoft Teams gratis met dit stappenplan!

Microsoft Teams gratis proberen

Microsoft Teams Gratis - uitgelicht

Al eerder vertelde we je dat Microsoft Teams dé nieuwste toepassing is in je Office 365 omgeving. Het is een schil met verschillende functionaliteiten van Office 365 in één. Wat ons betreft is de mooiste optie het kunnen toevoegen van externen, zonder dat zij een licentie nodig hebben. Zo kan je op één plek gebruik maken van  OneNote, Skype, bestanden opslaan en je agenda.

En vanaf juni kan je Microsoft Teams gratis 1 jaar proberen en je kan er direct mee aan de slag!

Stappenplan

Hiervoor heb je een Office 365 licentie nodig, een Office 365 – beheerder en onderstaand stappenplan:

  1. Ga naar het Office 365 admin portal
  2. Klik op Instellingen -> Services en invoegtoepassingen
  3. Klik op ‘Door de gebruiker beheerde apps en services’
  4. Vink ‘Gebruikers proefversies van apps en services laten installeren’ aan

Download vervolgens de Microsoft Teams app en log in met jouw inloggegevens.

Veel plezier!

Wil je nog meer informatie? Dat vind je op de speciaal door Microsoft ontwikkelde site Microsoft Teams-document en praktische tips.

Microsoft Teams gratis…

Microsoft Teams gratis - uitgepraat