Microsoft was op bezoek + Spoiler Alert!

Donderdagen zijn heilig voor ons. Elke tweede donderdag van de maand organiseren we namelijk Nerdcafé. Je bent er ondertussen vast van op de hoogte. De volgende editie hebben we uitgebreid gecommuniceerd. Het gaat over VoIP (Voice over IP). Tijdens deze editie vertelt onze techneut Gerben over de technische kant van deze dienst en onze partner Blunetworks geeft een demo.

Opgeven kan nog! 

Datum: 8 maart 2018
Tijd: 16.00 tot 18.00
Locatie: IJskelder te Deventer
Investering: Jouw eigen kostbare tijd

Maar! De donderdag dus. Als elke andere donderdag startte deze dag. Koffie pakken, even bijkletsen, Surfaces opstarten. En daar waren ze ineens. De mannen van Microsoft!

Het kantoor van Microsoft is ruim 3 maanden gesloten om op te knappen. Daarna gaat de “vernieuwbouwing” verder middels nog meer fancy toevoegingen, zoals de Microsoft-mannen vertelden. Daarom werken zij de aankomende periode bij partners.

Als Microsoft-partner hebben wij twee specialisten toegewezen gekregen die met ons brainstormen, sparren en met andere partijen in contact brengt. Samen kan je natuurlijk veel meer dan alleen.

Dat hebben we ondervonden tijdens het Microsoft-bezoek van gisteren.

Tijdens een heerlijk lunchbuffet bij Het Postillion Hotel te Deventer hebben we gesproken over het inzetten van Teams om je sprints (je weet wel, die van de Scrum-methode) te monitoren. Maar ook online samenwerken, communiceren en vooral elkaar helpen zijn aan bod gekomen.

Spoiler alert!

Samenwerken en elkaar helpen… Dat gaan we doen. KB-IT en Microsoft bundelen de krachten om een ontzettend gaaf project op te zetten. Dat project gaat leiden naar een resultaat waarmee we de basis leggen voor alle online platforms die komen gaan!

Hebben we iets te veel gezegd?

Dat denken wij niet.

Samen kom je verder dan alleen. Krachten bundelen, kennis delen, mogelijkheden creëren in plaats van wachten ‘wachten op..’. Dat gaat je verder brengen. En dat gaan we doen!

Houd ons in de gaten. 

Microsoft…