NIEUW, NIEUW, NIEUW! LinkedIn integratie met Microsoft Apps

Dit moet natuurlijk gedeeld worden. Al helemaal via LinkedIn. Microsoft heeft namelijk een update. Deze update komt er aan, natuurlijk wel eerst via een Targeted Release, maar later voor ons allemaal! Namelijk het volgende…

NIEUW, NIEUW, NIEUW!

LinkedIn integratie! Mocht je ook maar iets zakelijks doen of ook maar iets willen bereiken in je leven, dan is LinkedIn de nieuwe Facebook en Facebook de nieuwe LinkedIn.

Social Media verandert. Facebook wordt eerder een reclamefolder dan een platform om te connecten. Alsof je wordt afgeluisterd via je telefoon tijdens een gesprek met je reismaatje over jullie nieuwe Bali-avontuur, krijg je in eens allerlei Bali-aanbiedingen te zien op je tijdlijn.

Dus…

LinkedIn daarentegen wordt steeds breder ingezet. Zowel op zakelijk vlak als persoonlijk niveau. Verkopen via Facebook is veelal interessant voor de retailers onder ons, maar bedrijven die echt een connectie willen aangaan met hun klanten, zetten LinkedIn in. Berichten sturen, een bedrijfspagina aanmaken en onderhouden, maar ook nieuwe connecties realiseren. Begin je bericht met ‘Durf te vragen’ of ‘Delen wordt gewaardeerd’ en je netwerk komt in beweging.

Het lijkt een LinkedIn-etiquette.

Microsoft springt daarop in!

LinkedIn integratie met Microsoft Apps

 

Microsoft heeft vele apps. Van Microsoft OneNote voor het bijhouden van je notities, Microsoft To Do om deze notities om te zetten naar taken maar daarbij ook alles wat je in je Office 365 – omgeving kunt vinden. Maar ook Yammer is een app, leuk om zo ook in het weekend contact te houden met je collega’s!

Word, Excel, PowerPoint, zelfs Sway kan je als app beschikbaar stellen in je webbrowser, je laptop en zelfs op je telefoon. Maar ook Forms, om even snel een formulier in elkaar te tikken en te delen, kan makkelijk via een app!

Waar ben je zonder je telefoon? Alles, maar dan ook echt bijna alles (zelfs je huis en je pinpas) integreert steeds meer met je telefoon. Accounts worden aan elkaar gekoppeld om zo meer en sneller te kunnen consumeren.

Denk erom! Niet te veel koppelen, synchroniseren of andere mobiele activiteiten uitvoeren hé? Je houdt het als werkgever in de hand met Intune.

Eind juli 2018 is Microsoft van plan om de LinkedIn-integratie volledig uitgerold te hebben. Je kan dan door je contactpersoon aan te klikken, zijn of haar LinkedIn-gegevens inzien. Dat is nog eens je netwerk in je broekzak hebben!

Maar ook indirecte collega’s worden sneller zichtbaar, handig voor de grote internationals onder ons. Wie weet regel je wel een tof vakantieadresje via je collega in Spanje!

Wij zagen het al even voorbij komen tijdens de Microsoft Tech Summit!

Ook leuk: Microsoft heeft de LinkedIn-app uitgebracht voor Windows 10 met onder andere bureaubladinstellingen! Simpelweg te downloaden via de store. 

LinkedIn integratie…