Nieuwe website voor Klein Beernink: dit is waarom!

Vorige week namen we je mee langs onze route. De route die wij hebben afgelegd als Klein Beernink om te komen tot wie we nu zijn: twee Business Units genaamd KB-Online en KB-IT.

KB-Online heeft werkelijk waar alles voor je werkplek plus nog een beetje meer (denk bijvoorbeeld aan narrowcasting) en KB-IT is jouw IT-sparringspartner op het gebied van ambitie matchen met IT. Dit gaat verder dan het aan elkaar klikken van een IT-landschap. We kijken naar jouw branche, jouw markt, jouw doelgroep, jouw toekomst. Dat is ons uitgangspunt om uiteindelijk voor jou en jouw klanten waarde te creëeren.

Klein Beernink “webshop” is KB-Online

Klein Beernink - KB-Online

KB-Online heeft al een tijdje een nieuwe website of beter gezegd, een uitgebreide webshop waar jij als officemanager/supply manager je hart kan ophalen. Zo delen ze tips and tricks over je werkplek, afgestemd op bijvoorbeeld het thema vitaal!

Klein Beernink IT is KB-IT

Klein Beernink - KB-IT

KB-IT heeft ook een nieuwe website! Deze website is net zoals je IT-landschap een ongoing process en zal naarmate de tijd vordert steeds meer ons verhaal gaan vertellen. Blijf op de hoogte!

Klein Beernink is KB Corporate

Klein Beernink - Jan tm Tom

Wij kijken graag naar de toekomst. Maar we vergeten daarbij niet onze geschiedenis. Deze 135 jaar zien we als een stabiele en bovenal sterke basis. Een familiebedrijf dat zich heeft durven te ontwikkelen en dat willen we graag laten zien!

Klein Beernink - KB Corporate

De oude website paste daar niet meer bij. Met zo’n mooie website als KB-Online en KB-IT werd het tijd om de klein Beernink website ook aan te pakken. Daarom hebben we een nieuwe website gerealiseerd. Deze toont de structuur van KB (oftewel KB-IT en KB-Online) en vertelt je het verhaal van Klein Beernink met een whitepaper.

Klein Beernink - KBCorporate

Daar vind je ook de whitepapers van KB-IT en KB-Online. Neem een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt!

Klein Beernink…

Klein Beernink - niet uitgepraat