Nu beschikbaar: OnePlaceMail voor Microsoft Teams

Ja, we beginnen er weer over. Microsoft Teams! Deze toepassing (zowel de app als via de webbrowser) brengt verschillende functionaliteiten samen. Het voordeel is dat het 1 toegangspunt is waar je alle functies van Office 365 kan gebruiken.

Gebruik het als communicatiekanaal om een heel Team in één keer te bereiken. Gebruik het als documentenopslag. Gebruik het om updates bij te houden en te verspreiden over meerdere afdelingen.

Lees hoe je Teams een jaar lang gratis kan proberen!

Microsoft Teams  - OnePlace

In een kanaal (onderdeel van een Team) kan je verschillende tabbladen toevoegen. Een tabblad kan een website zijn, een Excel-werkblad, een Yammer-groep, etc. Zo houd je per kanaal een overzicht van alle onderdelen in het team.

Deze schil brengt zoveel functies samen, dat je het ook op je telefoon gaat gebruiken. Download simpelweg de app uit de appstore. Beschikbaar voor Windows, Android of iOS. Vervolgens zal je merken dat je een functie mist, namelijk vanuit je Outlook-app op je telefoon mails en bijlagen opslaan in een Team.

Maar daar heeft onze partner OnePlaceSolutions wat op bedacht.

OnePlaceMail voor Microsoft Teams

Oneplacesolutions - Microsoft Teams

Dankzij de toepassing OnePlaceMail was het al mogelijk om bestanden op te slaan in SharePoint en om bestanden van SharePoint toe te voegen als bijlage in de mail. Lees hier hoe.

OnePlaceMail - Microsoft Teams

OnePlaceSolutions heeft een uitbreiding uitgevoerd op hun product. Ze hebben OnePlaceMail ook als app beschikbaar gemaakt waardoor je vanuit Outlook bestanden, bijlagen en mails kan opslaan in Microsoft Teams.

Het werkt op dezelfde manier als je bestanden vanuit Outlook wilt opslaan in SharePoint met OnePlaceMail. Je klikt alleen nu op Microsoft Teams in plaats van op SharePoint. Easy does it! 

Het is zelfs zo makkelijk dat ze zijn genomineerd voor de Microsoft Office App – 2018 People’s Choice Award!

Microsoft Teams en OnePlaceSolutions…

OnePlaceMail Microsoft Teams - uitgepraat