Wolters B.V. werkt efficiënter met SharePoint

Elke vrijdag komt een artikel online op Mijnbureaublad. Dit delen we vervolgens op LinkedIn. Heel af en toe delen we ook op woensdag een “tussendoortje” over bijvoorbeeld de nieuwste functionaliteiten in SharePoint. Stiekem zijn we dan ook best wel trots dat we al 102 volgers hebben! Begin juli vierden we ook nog eens het één jarig bestaan van Mijnbureaublad en daarmee de geboorte van onze bedrijfspagina.

We delen op een informele wijze onze kennis, maar ook de nieuwste tips and tricks op het gebied van bijvoorbeeld  Office 365, maar ook document solutions komen aan bod. Het heeft ten slotte met elkaar te maken. ‘Allemaal leuk en aardig’ horen we je denken, er wordt van alles gedeeld. Maar wat vindt een klant zelf er nou van?

Samen met Wolters B.V. is een reference case opgesteld zoals dat met een mooi woord heet. Nu hoor je het van een ander waarom wij love to work

Veel lees plezier!

Wolters Vastgoedonderhoud werkt efficienter met SharePoint dankzij KB-IT

Wolters Vastgoedonderhoud wilde zijn werkprocessen efficiënter maken. Denk aan het vaststellen van stelposten, goedkeuren van advertenties, doorrekenen van huurverhogingen en afhandelen van e-mails. Hoe pakken we dat gestructureerd aan? KB-IT bouwde een SharePoint-omgeving dat de werkprocessen stroomlijnt: van het afhandelen van sollicitaties tot de registratie van houtrotherstel.

Wolters Vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in zes gerelateerde disciplines: schilderwerken, monumentaal onderhoud, klein- en grootschalig onderhoud, Resultaat Gericht Samenwerken (RGS), renovaties en ambachtelijke schildertechnieken. Deze werkzaamheden voert het onderhoudsbedrijf uit voor diverse klanten zoals overheidsinstellingen, particulieren, woningbouwcorporaties, VVE’s en zorginstellingen. Wie de opdrachtgever ook is en wat hij ook wil, Wolters Vastgoedonderhoud denkt en handelt altijd vanuit de klantbehoefte. Daarbij bouwt het  familiebedrijf voort op 80 jaar vakkennis. Zo is het onderhoudsbedrijf in staat werkzaamheden optimaal te laten aansluiten op de  klantwensen qua kwaliteit, budget en aanpak.

Download de volledige reference case hieronder!

SharePoint - Reference Case KB-IT Wolters

 

Een aantal quotes die wat ons betreft hét verhaal vertellen:

Iedereen werkt met één en dezelfde versie van de waarheid

SharePoint is net lego, je kunt er alles mee bouwen

Welk verhaal wil jij vertellen?

Ook zelf zo’n verhaal kunnen vertellen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wij denken graag met je mee.

SharePoint…

SharePoint-KB-IT-Niet-Uitgepraat