Het was liefde op het eerste gezicht met de Surface Studio

In eens is ze daar. Groots, maar niet te groot. Schitterend, met een strakke uitstraling. Haar vormen zijn innemend, ze zorgen ervoor dat je haar wilt aanraken. Je bent benieuwd naar haar inhoud. Je raakt niet uitgekeken. Wat een plaatje… Nee, we hebben het niet over Charlize Theron. We hebben het over de Surface Studio.

Surface Studio - foto

En voor wie iets van herkenning ziet: “Ja, ze lijkt verdacht veel op dat apparaat met een gebeten appeltje op de achterkant”

Het is hét nieuwe product van Microsoft die je leven verrijkt. Wij van KB-IT hebben ondertussen een aantal Surface Pro’s in ons bezit en the lucky few die deze apparaten gebruiken, zijn fan. Het is meer dan een werkplek. Het een tablet, het is een laptop, het is een tekenpad, het is een speeltje.

Toen het nieuws ons bereikte dat een Surface Studio beschikbaar kwam, moesten we deze natuurlijk testen (of nou ja… eigenlijk gewoon hebben). En aangezien we er zo enthousiast over zijn, delen we dat maar al te graag met jullie.

Je bent gewaarschuwd voor al het moois wat je in dit korte filmpje ziet.

Maar waarom zijn wij fan?

Als IT-nerds worden wij erg blij van cijfertjes, weergaves daarvan, analyses vaststellen, inzichten verkrijgen, verwerken in bijvoorbeeld PowerApps om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Als dat even kan op schitterende apparaten, worden we nog blijer!

Surface Studio - beeldscherm

Alle dashboard-makers kunnen hun hart ophalen!

Met Microsoft Power BI kan je dashboards maken van voor jou relevante informatie. Doordat de Surface Studio natuurlijk een touchscreen heeft (een ultradunne 28-inch verstelbaar PixelSense-beeldscherm), “touch” je zo eenvoudig door bijvoorbeeld jouw verkoopcijfers.

Maar de Surface Studio is er ook voor de creatievelingen onder ons

Meerwaarde zien wij ook voor tekenaars en grafisch ontwerpers. De Surface Studio past ideaal in de kleinere vergaderkamers maar komt nóg beter tot zijn recht wanneer je het als een volledige werkplek inricht.

Microsoft mag dan wel een “soort van”  afscheid hebben genomen van MS PAINT, met de nieuwe onderdelen in Windows 10 in samenwerking met deze Surface Studio, kan je jouw creativiteit weer de vrije loop laten.

Ben je nieuwsgierig wat de Surface Studio voor jou kan doen, of wil je deze eens live zien (wie weet mag je ons pareltje ook even aanraken), kom gezellig langs.

De Surface Studio…

Surface Studio - Niet uitgepraat