Van Klein Beernink naar KB-IT: volg onze route (infographic)!

Klein Beernink is een gevestigde naam in Deventer. Van de Grote Overstraat naar de Bergweidedijk, Klein Beernink heeft bewezen dat het bedrijf durft te veranderen. Ruim 135 jaar geleden startte de eerste Jan van vele Jannen het bedrijf. Van boekbinderij inclusief werkplaats en winkel tot aan het grote pand met “de paperclips” op de zijkant. Het moge duidelijk zijn: Klein Beernink is here to stay!

Klein Beernink - ontwikkeling

Goedemiddag, u spreekt met Klein Beernink…
Uh ik bedoel KB-IT!

Ja, ook voor onszelf is het nog even wennen…

Dat we niet bang zijn om te veranderen blijkt ook uit de naamsverandering. Het is alweer een tijdje geleden maar de naam Klein Beernink is veranderd naar KB-Online (dé webshop voor alles voor je werkplek) en KB-IT. Twee Business Units op de fundering van Klein Beernink. Ook in deze Business Units zien we mogelijkheden zoals narrow-casting bij KB-Online en alle IT-ontwikkelingen die KB-IT met beide handen aan grijpt (en kennis deelt op deze blogsite).

Maar we delen nog meer! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen, nieuwste solutions of kijkjes achter de schermen. Ook delen we zo nu en dan de nieuwste IT-tips op het gebied van bijvoorbeeld Office 365.

In deze infographic volgen we de route die Klein Beernink heeft doorlopen om te komen tot waar we nu zijn. En we kunnen je vertellen, we zijn nog lang niet uitgewandeld!

Infographic Klein Beernink naar KB-IT

Download hieronder de infographic en volg de route!

Klein Beernink - infographic downloadWe nemen je mee in de wondere wereld van IT.

Traditioneel zijn we nog steeds. Zoals op vrijdag een biertje drinken! Kom gezellig langs om ook jouw route door deze wondere wereld te bespreken.

De wondere wereld van IT…

KB-IT uitgepraat Klein Beernink