Vergeet PowerPoint en Prezi. Hier is Sway!

Presentaties maken. We kennen het allemaal. Wat wil je vertellen? Gebruik niet te veel woorden. Wees duidelijk in je taal. Ken je publiek. Voeg vervolgens leuke afbeeldingen toe. Het zijn allemaal standaard vuistregels tijdens het maken van een presentatie.

Maar Microsoft zou Microsoft niet zijn als zij haar eigen visie op presenteren niet deelt. Wat dacht je van denken vanuit de content in plaats van denken vanuit het verhaal?

Als je denkt vanuit de content, vertelt de content vanzelf het verhaal.

Sway is here to change the game

Door de focus op content te leggen, krijg je een – zoals Microsoft het zelf omschrijft – een gelikte weergave van jouw verhaal. Het wordt interactief, waardoor je gerelateerde content kan ontdekken, maar ook het delen van een Sway hoort erbij. Deelde je eerder je PowerPoint-presentatie omdat de klant daar om vroeg, tegenwoordig is het ‘sharing is caring’.

Het leuke aan Sway is, het is beschikbaar op Windows 10, iPhone en iPad en online. Simpelweg via je browser, klik je gave content bij elkaar. Afbeeldingen, video’s, animaties, grafieken, diagrammen, dashboards. Maar dus ook op je geliefde iPhone kan je je hart ophalen als het om content gaat.

Maar!

Er is nog iets veel leukers aan Sway…

Het is gratis!

Klik op de bovenstaande afbeelding om een Sway te openen. In deze Sway word je stap voor stap uitgelegd hoe je Sway onder de knie kan krijgen. Horizontaal, verticaal, je leert het allemaal.

Onze accountmanager Ron is zo enthousiast over Sway, dat hij aandrong om dit met jullie te delen. Alle credits gaan naar Ron! De app is gratis te downloaden in de store.

 

 

 

 

 

 

Bedank Ron later maar, eerst even spelen met Sway!

En voor de échte luierikken onder ons. Je kan zelfs een document uploaden in Sway, het programma gaat dan voor jou nadenken hoe het document er als Sway-bestand uit zou kunnen zien.

Sway…