Vijf cadeaus voor je IT-nerd waar zij écht blij van worden!

Zie ginds komt de stoomboot en de Kerstman weer aan…

Het moge duidelijk zijn. Sinterklaas staat voor de deur. Nou ja, zo goed als dan. Hij is momenteel nog bezig met de intocht, maar menig kinderhartje klopt al veel sneller. Mocht je geen fan zijn van Sinterklaas, dan kan je ook je hart ophalen met de lekkerste kerstliedjes op Skyradio. Er mag meegezongen worden!

Een kerstpakket of eindejaarbonus is natuurlijk makkelijk te geven. Voor iedereen een tegoedbon bij de plaatselijke slijterij en een zak pepernoten bijvoorbeeld. Voor iedereen hetzelfde cadeau, dan valt er ook niets te klagen.

Vijf cadeaus voor je IT-nerd waar zij écht blij van worden!

Maar iets persoonlijks geven is natuurlijk veel leuker! Daarom zetten wij vijf cadeaus voor je op een rij waar je IT-nerd écht blij van wordt!

Microsoft Surface Studio

Oké. Deze is misschien nog leuker om cadeau te doen aan jezelf. Een Microsoft Surface Studio, een apparaat dat als tekentafel kan dienen. Waar je met een pen, muis en soort draaiknop oneindige mogelijkheden kan uitvoeren. Maar het bijhorende toetsenbord is al om van te kwijlen… Wellicht iet wat te groot voor in de schoen, maar zeker de moeite waard. Het is een all-in-one apparaat, dus in één keer klaar voor zowel Sinterklaas als Kerst.

Accessoires voor de Microsoft Surface Familie

Microsoft heeft een schitterende familie, genaamd de Surface. Van Studio zoals hierboven weergegeven, tot de Surface Book, laptop, Pro. We hebben bijna alle familieleden in huis en houden van ze alsof het ons eigen broertje is. Het leukste? Je kan er van alles bij aanschaffen. Voor ieder budget!

Sleeves en hoezen

Wat dacht je van deze hoes van Ted Baker voor de IT – Fashionista?

Voor €54,95 loopt je “IT”-girl er helemaal stijlvol bij!


Maar ook de IT-mannen mogen en kunnen er stijlvol bij lopen. Zoals deze sleeve van Incipio in het bordeauxrood? Voor €56,99 maak je hem helemaal the man.

Zorg goed voor je medewerkers

Overuren maken hoort er soms bij. Als je van je hobby je werk hebt gemaakt, is dat natuurlijk helemaal niet erg. Maar uiteraard moet je dan goed voor jezelf zorgen. Als werkgever kan je voor je medewerkers een oogje in het zeil houden. Met brillen inclusief computerglas

Bij Charlie Temple – zoals deze ‘Sam’ handgemaakte bril – kan je op basis van een oogmeting een bril uitzoeken. Simpelweg online en snel binnen. Voor een klein bedrag van €15,- kan je hier computerglas bij uitzoeken. Prettig tegen de vierkante oogjes wanneer er tot ’s avonds laat wordt gewerkt  (of geborreld).

Na al dat harde werk hebben de IT’ers uiteraard een drankje verdiend. Wat dacht je van deze gave whisky-glazen? Leuk om als setje met een likeurtje cadeau te geven. Nog leuker als je collega’s gezamenlijk proosten op een mooi jaar! Voor €1,99 per stuk kan je uiteraard ook de kasten in de kantine aanvullen. Helemaal hip het weekend in tijdens de vrijmibo!

KB-IT wenst iedereen het heerlijke gevoel van leuke dingen geven!

 

Love to work…